E-bokföring & redovisning på ett enklare sätt

Vi utför alla löpande tjänster under året som bokföring, löner, momsdeklarationer och ekonomisk rådgivning. Vi jobbar oftast med e-bokföring. I slutet av bokföringsåret upprättar vi bokslut, årsredovisning, deklaration och ekonomisk rådgivning för företaget och dig som ägare.


Bokföring & redovisning på ett enklare sätt…

Vi utför alla löpande tjänster under året som bokföring, löner, momsdeklarationer och ekonomisk rådgivning. I slutet av bokföringsåret upprättar vi bokslut, årsredovisning, deklaration och ekonomisk rådgivning för företaget och dig som ägare.


Vi har valt att jobba med digitala bokföringsprogram då vi tycker att det är ett kul och effektivt arbetssätt. Du som kund har möjlighet att själv välja vilka delar du känner att du vill göra själv och lämnar bort resten till oss.

Så här jobbar vi med e-bokföring

Digital bokföring underlättar och spar tid. Du slipper överfulla pärmar med papper, minskar risken för fel och får mer tid över till att sköta andra delar av din verksamhet.

Kunden som vill göra mycket själv

Fakturera i appen eller i ett internetbaserat bokföringsprogram. Få in leverantörsfakturorna elektroniskt och betala enkelt med fil. Gör din egen lön i programmet om det bara är du som är anställd och skicka in AGI till skatteverket. Matcha händelser i kontoutdraget mot underlagen som du fotat och scannat in i programmet. Vi jobbar i samma program och ser allt du gör. Vi kan sköta avstämning, skicka in moms, komma med råd och tips samt göra bokslut och deklaration.

Kunden som vill lämna bort det mesta

Vi ser gärna att du som kund sköter fakturering och betalning av dina leverantörsfakturor, men du kan lämna bort så mycket du vill. Eftersom vi jobbar i samma program är det lätt att ändra uppdelning allteftersom. Vi hittar en bra fördelningen så att du som kund blir nöjd och känner dig trygg.

kontakta oss

Vi har valt program som Visma och Fortnox eftersom de ligger i framkant vad gäller webbaserade program och är bland de största aktörerna på marknaden.